Ξεκινά η κατασκευή του δρόμου Κιλκίς - Θεσσαλονίκης


Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Ολοκληρώνεται η διαδικασία απαλλοτριώσεων των εκτάσεων πέριξ του αυτοκινητόδρομου Νέας Σάντας – κόμβος Ασσήρου με την παρακατάθεση πίστωσης 6.500.000 ευρώ από το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων υπέρ των δικαιούχων των ακινήτων, όπως εμφανίζονται στο σχετικό πίνακα που εξεδόθη κατ’ εφαρμογήν της απόφασης του Εφετείου Θεσσαλονίκης (1306/2014) που έκρινε την αίτηση απαλλοτρίωσης του Ελληνικού Δημοσίου για τις ανάγκες κατασκευής του δρόμου. Η παρακατάθεση έγινε στις 22 Αυγούστου και σήμερα (Τρίτη 26 Αυγούστου) ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς αφού παρέλαβε τη σχετική ειδοποίηση παρακατάθεσης θα επισκεφθεί τον πρόεδρο του Εθνικού Τυπογραφείου επιδιώκοντας την ταχύτερη δυνατή δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Σημειώνουμε ότι μετά την παρέλευση 10 ημερών από τη δημοσίευση της ειδοποίησης παρακατάθεσης στο Φ.Ε.Κ. είναι πλέον δυνατή η εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών στα απαλλοτριωθέντα ακίνητα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας απαλλοτρίωσης έγινε σε συντομότατο χρονικό διάστημα καθώς με πρωτοβουλία του Βουλευτή το έργο χαρακτηρίστηκε με την υπ’αριθμ. 8/11-3-2014 πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου ως μεγάλης σημασίας για την οικονομία της χώρας και στη συνέχεια ακολουθήθηκε η επείγουσα διαδικασία του άρθρου 7Α του Ν. 2882/2001 βάσει του οποίου εκδόθηκε και η υπ’αριθμ. 1306/5-6-2014 απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης.

Το έργο αυτό είναι πράγματι τεράστιας σημασίας για την οικονομική ανάπτυξη αλλά και την καθημερινότητα των Κιλκισιωτών και δέσμευση του κ. Γεωργαντά παραμένει ότι θα παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς κάθε επόμενο βήμα μέχρις ότου το έργο αυτό κατασκευαστεί και αποδοθεί σε χρήση."


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...