Υλικά για 2 μερίδες:
- 400 γραμμάρια υβριστό
- νερό
- λίγο αλάτι
- 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Σερβίρουμε με:
- κεφαλοτύρι ή τυρί φέτα ή γιαούρτι ως αλμυρό και,
- ζάχαρη και κανέλα ή μέλι ως γλυκό
Εκτέλεση:
-Βάζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα να βράσει μαζί με το αλάτι. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το υβριστό και το περιχύνουμε με το βρασμένο νερό.
-Αφήνουμε το υβριστό για 2 λεπτά περίπου να μουσκέψει και μετά το στραγγίζουμε.
-Λιώνουμε το βούτυρο καλά σε ένα κατσαρολάκι και περιχύνουμε με αυτό και τα πιάτα.
-Σερβίρουμε ανάλογα αλμυρό ή γλυκό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου