BMW i8: Παρουσιάστηκε και στην ελληνική αγορά


Μόλις μια εβδομάδα πέρασε από το επίσημο λανσάρισμα του BMW i8 στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και η BMW Hellas παρουσίασε το νέο plug-in υβριδικό sports car και στην Ελληνική αγορά.
Σε εκδήλωση που διεξήχθη στο TATOI Club, δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του χώρου της αυτοκίνησης γνώρισαν από κοντά το δεύτερο μοντέλο της οικογένειας BMW i και βρέθηκαν στη θέση του οδηγού.
Με όραμα τη βιωσιμότητα και την τεχνολογική υπεροχή, το BMW Group επαναστατεί λανσάροντας για πρώτη φορά στην ιστορία, υβριδικό αυτοκίνητο κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά. Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός, ο κλωβός των επιβατών από πλαστικό ενισχυμένο από ανθρακονήματα, οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και τα δερμάτινα καθίσματα επεξεργασμένα από εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, είναι λίγα από τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν το BMW i8 μοναδικό.




Ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας BMW TwinPower Turbo με κυβισμό 1,5 λίτρων., ισχύ 231 PS και μέγιστη ροπή 32,6 kgm, συνδυάζεται με ένα σύγχρονο ηλεκτροκινητήρα τεχνολογίας BMW eDrive με ισχύ 131 PS και ροπή 25,5 kgm. Με τη συνδυαστική ισχύ των 362 PS, το BMW i8 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 4,4 sec, με χαμηλή κατανάλωση 2,1 lt/100 km και εκπομπές ρύπων (CO2) 49 g/km.
Τα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου έγιναν από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της BMW Hellas, κ. Σπύρο Φίλιππα, και τον επικεφαλής Εταιρικής Επικοινωνίας του BMW Group για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, κ. Νίκο Ταγκούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...