Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 15-4-2014

Λίγες νεφώσεις όπου βαθμιαία και από τα βόρεια θα πυκνώσουν και μετά το μεσημέρι θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τις βραδινές ώρες στο Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου 2014. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 11 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 6 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα βαθμιαία στο Σαρωνικό θα στραφούν σε βορειοδυτικούς.
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχών μετά το απόγευμα περιμένουμε τη Μεγάλη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, μετά το μεσημέρι από νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...