Η διάδοχος της Alfa Romeo 159 λέγεται Giulia και έρχεται σε ένα χρόνο

Υπό κανονικές συνθήκες η νέα Alfa Romeo στη μεσαία κατηγορία, η Giulia, θα έπρεπε να υποβληθεί του χρόνου στην πρώτη της ανανέωση, μιας και ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε την επίσημη εμφάνισή της το 2012.

Η αρχική της εμφάνιση όμως δεν άρεσε καθόλου στον ισχυρό άντρα του Gruppo Fiat, το Sergio Marchionne, το ίδιο δε του άρεσε και η κίνηση στους εμπρός τροχούς, οπότε το όλο πρότζεκτ ξεκίνησε ουσιαστικά από το μηδέν και η πρεμιέρα της Giulia προσδιορίζεται πλέον σε ένα χρόνο από τώρα.
Οι πρώτες πληροφορίες πάντως λένε πως συνολικά η καθυστέρηση θα πιάσει τόπο κι αυτό αφορά τόσο την εμφάνισή της όσο και τα μηχανικά της μέρη, στην εξέλιξη των οποίων, ακριβώς όπως συμβαίνει και με την 4C, εμπλέκεται και η Maserati.
Οι κινητήρες θα είναι τετρακύλινδροι βενζίνης και πετρελαίου, 1.600 και 1.750 κυβικών που θα συνδυάζονται με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια διπλού συμπλέκτη, ενώ στην πορεία θα προστεθεί και μια εξακύλινδρη έκδοση στην κορυφή της γκάμας.
Η Giulia εκτός από πισωκίνητη θα είναι πάντως και τετρακίνητη, μιας και φιλοδοξεί να καθιερωθεί και στις ΗΠΑ, όπου η Alfa Romeo απουσιάζει εδώ και δεκαετίες.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...