Φάρμακο κατά της δυσκοιλιότητας κι επίσημα το Milko από το νέο έτος

Στα γραφεία του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων βρίσκονται από νωρίς το πρωί υψηλόβαθμα στελέχη της Vivartia, έχοντας στις αποσκευές τους την -μυστική μέχρι πρότινος- συνταγή της σειράς προϊόντων Milko.

Οι πρώτες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κάνουν λόγο για πιθανή έγκριση της συνταγής της Milko από τον ΕΟΦ, η οποία θα οδηγήσει στο ολικό επαναλανσάρισμα του ως φαρμακευτικό προϊόν που θα καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα και τη δυσεντερία και θα επιτυγχάνει την άμεση και δραστική κένωση των εντέρων.
Η διαδικασία ξεκίνησε μετά από πρόταση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, διευθύνοντα συμβούλου της γνωστής εταιρείας «Chipita Α.Ε» και παρασκευαστή του γνωστού σε όλους μας Molto Croissant, στον Ανδρέα Βγενόπουλο, πρόεδρο του ομίλου Vivartia/ΔΕΛΤΑ, για συνεργασία και πιθανό άνοιγμα των επιχειρήσεών τους στη φαρμακευτική αγορά. Στη συνάντηση των δύο ισχυρών ανδρών που ακολούθησε, συζητήθηκαν έρευνες και μελέτες από τις οποίες προέκυψε ότι ναι μεν το κάθε προϊόν από μόνο του μπορεί να βοηθάει τους δυσκοίλιους ασθενείς, αλλά σε συνδυασμό θα μπορούσαν να παρασκευάσουν ένα πανίσχυρο φάρμακο.
Αρχικά, ο κ. Βγενόπουλος πειραματίστηκε προσπαθώντας να εξελίξει το προϊόν του και να ισχυροποιήσει τη φόρμουλα. Έτσι, τους τελευταίους μήνες το ελληνικό κοινό έγινε πειραματόζωο ακραίων συνδυασμών όπως το Milko με φουντούκι, Milko με καραμέλα και Milko με μόκα που όμως είχαν δυσάρεστα αποτελέσματα μετατρέποντας τους καταναλωτές σε ευκοίλιους, στα όρια της ακράτειας.
Η συνέχεια βρήκε τις δύο εταιρείες να εμμένουν στη πεπατημένη μιας και όπως δήλωσαν αποκλειστικά στο «Κουλούρι» έμπιστες πηγές, «ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», σλόγκαν το οποίο μάλιστα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί όταν το combo βγει τελικά στην αγορά.
Η Chipita εξασφάλισε την πολυπόθητη έγκριση του ΕΟΦ χθες το απόγευμα και αναμένεται να διακόψει τη κυκλοφορία των προϊόντων της στα καταστήματα εντός των ημερών, ενώ το Milko με τη σειρά του αναμένει τη σχετική απόφαση από στιγμή σε στιγμή.
Η καινοτόμα αυτή συνεργασία αναμένεται να είναι διαθέσιμη στους ασθενείς στα ράφια των φαρμακείων τις πρώτες ημέρες του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...