ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Rising Ideas - Λήξη διαγωνισμού

Δύο μονάχα ημέρες μέχρι τη λήξη υποβολής προτάσεων!!! 
Λήγει την Τετάρτη 20/11, το βράδυ, η προθεσμία υποβολής επιχειρηματικών προτάσεων για το διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας Rising Ideas - Start Up Competition! Αν έχεις μια επιχειρηματική ιδέα που πιστεύεις ότι θα ταράξει τα νερά ή έχεις μια ομάδα με ξεχωριστές γνώσεις εμπειρίες και δυνατότητες, τότε δήλωσε τώρα συμμετοχή στο διαγωνισμό που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδος, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, και γίνε εσύ ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσει μοναδικά έπαθλα για να κάνει την επιχειρηματική του ιδέα... επιχείρηση!!!
Μονάχα, βιάσου! Υπέβαλε την επιχειρηματική σου πρόταση έως την Τετάρτη 20/11, στις 20:00μμ. (τοπική ώρα) στην ιστοσελίδα www.gewpatras.org για μία ευκαιρία να διαγωνιστείς ζωντανά μπροστά σε κοινό στο Rising Ideas - Pitching Event, που διοργανώνεται στην Πάτρα στις 27/11, και διεκδίκησε θέσεις στο πρόγραμμα «Κυψέλες επιχειρηματικότητας» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ή στο νέο συνεργατικό χώρο Hubitat, καθώς και mentoring & acceleration sessions και brainstorming workshops από την εταιρεία EPATHLON.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Καινοτομίας (Global Entrepreneurship Week – GEW).
Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού, την επιτροπή αξιολογητών και τα έπαθλα, επισκεφθείτε το www.gewpatras.org ή επικοινωνήστε στο gewpatras@gmail.com
Rising Ideas - Pitching Event: Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, 17:00, χώρος «Μικρός Πρίγκιπας», (Ρήγα Φεραίου 150, Πάτρα).


Χορηγοί:
Hubitat – Patras Co-working Space, Epathlon, Musical.gr, SIG – Software Improvement Group, Telematica, news.agrigate.gr, Mojo Radio, Kiss fm, Talks Catering, Caravel Patisserie, Τηλιγάδης Αρτοποιεία, Οινοποιία Παρπαρούση, Fortosis Print Factory, Σκιαδαρέσης Λουκουμοποιία, Ρουμελιώτης – Συστήματα Ασφαλείας, Digiland, e-adeia.gr, Elance Λίγα λόγια για τον ΕΣΥΝΕΔΕ:
Ο «Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδας» (ΕΣΥΝΕΔΕ) δημιουργήθηκε με στόχο τη βελτίωση της οικονομικής και κοινωνικής παρουσίας της Νεανικής Επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και τον ευρύτερο Παγκόσμιο Οικονομικό Χάρτη. Ο σύνδεσμος, σε συνεργασία με τους επιπλέον 8 τοπικούς ΕΣΥΝΕ στην Ελλάδα, επιδιώκει το συνεχή διάλογο με Διεθνείς Οργανώσεις, Ευρωπαϊκούς Φορείς και Κυβερνητικές Αρχές για την απλοποίηση και βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στη χώρα μας, την ευκολότερη πρόσβαση στην πληροφόρηση από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις για θέματα ευρωπαϊκών πολιτικών και οδηγιών, καθώς και για πρακτικές που ωφελούν τη συνεργασία επιχειρηματιών διαφορετικής γενιάς. Ο ΕΣΥΝΕΔΕ είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΣΥΝΕ, η οποία αποτελεί το εθνικό μέλος της «Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών» (YES).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...