Ο γυμνασιάρχης μήνυσε δημοσιογράφο για "Το ψεύδος του Πολυτεχνείου"

Ο γυμνασιάρχης μήνυσε δημοσιογράφο για το "Το ψεύδος του Πολυτεχνείου"
Ο δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Εμπρός» της Λέσβου, Στρατής Μπαλάσκας, συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στο αυτόφωρο ύστερα από μήνυση γυμνασιάρχη που υπηρετεί σε γυμνάσιο του νησιού και συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή.

Μόλις την περασμένη Παρασκευή, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός είχε αναρτήσει στον προσωπικό του ιστοχώρο άρθρο με τίτλο «Το απόλυτο ψεύδος είναι ένα: Αυτό του Πολυτεχνείου του 1973» συνοδευόμενο από δύο ανάλογες ταινίες μικρού μήκους.
Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος, όταν ενημερώθηκε τη Δευτέρα για τη σε βάρος του μήνυση και την κίνηση της διαδικασίας του αυτοφώρου, πήγε ο ίδιος στην αστυνομία, όπου και συνελήφθη.
Μάλιστα πέρασε όλη τη διαδικασία της σύλληψης για να μεταφερθεί στη συνέχεια με περιπολικό στην εισαγγελία, όπου και του απαγγέλθηκε η κατηγορία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο αυτόφωρο.
Στην έναρξη όμως της διαδικασίας χθες η πολιτική αγωγή του μηνυτή, ζήτησε την αναβολή της δίκης (!) προκειμένου να καλέσει μάρτυρες που δεν είχε προτείνει κατά την κατάθεση της μήνυσης. Το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα και ανέβαλε τη δίκη για την ερχόμενη Τετάρτη.     
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Σύνδεσμος άρθρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...