Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 5-11-2013

Βροχές και καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο, περιμένουμε την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013, με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο πυκνές και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 14 έως 24 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά στα βόρεια παράλια του νησιού η μέγιστη θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, με βαθμιαία ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.
Παροδικές νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν και θα βρέξει, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 με 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί αρχικά μέτριοι με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.
Αραιές νεφώσεις με κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυρούς. 
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...