Tο Facebook εξηγεί γιατί πάγωσε τη Δευτέρα

«Φανταστείτε αυτούς που έχουν γενέθλια την ημέρα που έχουν καταργηθεί τα post και τα status στο Facebook. Είναι σαν να μην γεννήθηκαν ποτέ!». Μία από τις απολαυστικές αντιδράσεις του κόσμου όταν διαπίστωσε πως το... σύμπαν της δημοφιλέστερης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης πάγωσε.
Γιατί όμως μπορούσαν όλοι να μπουν στο Facebook, αλλά μόνο για να το δουν, αφού κάθε ενέργεια ήταν αδύνατη;
Το πρόβλημα κράτησε για περισσότερες από τέσσερις ώρες και σύμφωνα με το Facebook, το ζήτημα που εμπόδισε εκατομμύρια χρήστες να κάνουν σχόλια, like, post, ή να γράψουν status, λύθηκε. «Νωρίς το πρωί, ενώ εκτελούσαμε συντήρηση του δικτύου, αντιμετωπίσαμε ένα ζήτημα που εμπόδισε τους χρήστες να κάνουν post για ένα σύντομο χρονικό διάστημα», είπε εκπρόσωπος του Facebook. «Το πρόβλημα λύθηκε γρήγορα και επανήλθαμε 100%», πρόσθεσε, ενώ απολογήθηκε για την ενόχληση.
Βέβαια, πέρα από τους εκατομμύρια χρήστες πρόβλημα αντιμετώπισαν και χιλιάδες άλλες ιστοσελίδες, σύμφωνα με την εταιρεία Compuware, καθώς πρόκειται για επιχειρήσεις που είναι συνδεδεμένες με το Facebook μέσω ενσωματωμένων υπηρεσιών του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Guardian 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...