Ο Θ. Καρυπίδης απαντά σε όσα γράφτηκαν για τις απολύσεις στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ Αρβανιτίδη

του Καρυπίδη Λ. Θεόδωρου

Η απόκτηση της αλυσίδας καταστημάτων Αρβανιτίδης και ακολούθως η συμφωνία δικαιόχρησης με τη Μαρινόπουλος Α.Ε. έγινε με σκοπό να διατηρηθεί η παρουσία των καταστημάτων στη Βόρειο και Κεντρική Ελλάδα και να διασωθούν όσες περισσότερες θέσεις εργασίας είναι δυνατό. Η συνεργασία μας με τη Μαρινόπουλος Α.Ε. εξασφαλίζει την αξιοποίηση και την αναβάθμιση των καταστημάτων.
Σε κάθε περίπτωση και προς το συμφέρον της επιχείρησης, των εργαζομένων και των τοπικών κοινωνιών, είμαστε υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων να προχωρήσουμε σε συνετή διαχείριση των καταστημάτων. Η διαδικασία αυτή του εξορθολογισμού προφανώς και ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Θέλω να τονίσω ότι στην περίπτωση του κλεισίματος των 5 καταστημάτων, οι εργαζόμενοι σε αυτά ήταν επί μήνες απλήρωτοι, υπό την προηγούμενη διοίκηση. Δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί η «ομηρεία τους», πόσο μάλλον όταν η συνέχιση της λειτουργίας των καταστημάτων ήταν επιχειρηματικά αδύνατη.
Θέλω όμως να επισημάνω ότι στόχος μας παραμένει η βιωσιμότητα της αλυσίδας στο άμεσο και απώτερο μέλλον, η οποία εξασφαλίζει τόσο τις θέσεις εργασίας όσο και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών.

Με εκτίμηση
για την
Αρβανιτίδης Α.Ε.Ε.Ε.
Καρυπίδης Λ. Θεόδωρος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...