30.000 συνεργάτες της Volkswagen στη Μεσσηνία για εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

Πάνω από 30.000 στελέχη, εργαζόμενοι, αλλά κυρίως συνεργάτες – αντιπρόσωποι της Volkswagen θα περάσουν το φθινόπωρο από την Costa Naνarino για να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρουσίασης ενός νέου μοντέλου της εταιρείας.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 60 ημέρες και θα το παρακολουθούν 500 άτομα την ημέρα, που θα φθάνουν με 2-3 αεροπλάνα στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και θα παραμένουν στα ξενοδοχεία της Costa Navarino για μία διανυκτέρευση.

Στη διάρκεια του διμήνου θα παραμένουν συνεχώς στην Costa Navarino υψηλόβαθμα στελέχη της Volkswagen, που θα είναι επιφορτισμένα με την εκπαίδευση των συνεργατών από όλη την Ευρώπη και άλλα μέρη του κόσμου.

Η επιτυχία της Costa Navarino να εξασφαλίσει συνεργασία με τη Volkswagen αποτελεί “χρυσή” ευκαιρία προβολής της Μεσσηνίας σε όλη την Ευρώπη, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι χιλιάδες από αυτούς που θα βρεθούν εδώ για το πρόγραμμα, αποτελούν εν δυνάμει πελάτες του πολυτελούς συγκροτήματος, αλλά και επισκέπτες της περιοχής γενικότερα.

Εξάλλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino συνέδριο της Vodafone με στελέχη της από την Ιταλία.

ΠΗΓΗ: filiatranet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...