Μεγάλο iPad ετοιμάζει η Apple

Οι πρώτες φήμες περί υπερμεγέθους iPad εμφανίστηκαν στις αρχές του 2013, ακούγονταν απίστευτες και προέρχονταν από αναξιόπιστες πηγές.
Αυτή τη φορά, η δημοσίευση του συνήθως έγκυρου Digitimes, δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις: Μέχρι τα τέλη του 2014 είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα iPad 12,9 ιντσών.

Το Digitimes επικαλείται πηγή από την ταϊβανέζικη εταιρεία Quanta Computer, η οποία έχει -λέει ο πληροφοριοδότης- υπογράψει ήδη συμβόλαιο με την Apple για την κατασκευή των «μεγάλων» iPad.

Αν αυτή η πληροφορία είναι αληθής, περιμένουμε το επόμενο iPad (που πιθανότατα θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο του 2014), να έχει οθόνη 4Κ ανάλυσης με διαγώνιο 12,9 ιντσών. Και το όνομά του; Άγνωστο. Αλλά για καλό και για κακό, συγκρατήστε τις δύο ονομασίες που ακολουθούν: iPad maxi ή iPad Pro.



Σχετικά με το iWatch, ο ανώνυμος πληροφοριοδότης του Digitimes λέει ότι η καθυστέρησή του οφείλεται στο γεγονός ότι η Quanta δεν πρόλαβε να παράξει αρκετά demo κομμάτια ώστε να γίνει διεξοδικός τεχνικός έλεγχος πριν βγει το προϊόν στην αγορά.

Αυτό σημαίνει ότι το πολυαναμενόμενο ρολόι της Apple αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2014, παρά το γεγονός ότι ακούμε γι' αυτό πολύ πριν την κυκλοφορία του Smartwatch 2 της Sony ή του Samsung Galaxy Gear.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...