«Χαμός» για Μήτρογλου και στο εξωτερικό

Όλα τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν ότι ο Μήτρογλου οδήγησε την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τα γκολ του και τα μεταγραφικά σενάρια οργιάζουν.
Στο Βουκουρέστι είδε τον Μήτρογλου ο ίδιος ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, ο Γιούργκεν Κλοπ. Στην Ιταλία λένε ότι η Ίντερ είναι σε επαφή με το γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματά του παίκτη, ότι ο Ολυμπιακός ζητάει 13 εκ. ευρώ και ότι υπάρχει πρόταση από την Ρουμπίν Καζάν με 10 εκ. ευρώ. Στην Αγγλία γράφουν ότι η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ θα δώσουν μάχη με Ίντερ, Ρόμα και Ντόρτμουντ για να τον αποκτήσουν. 

Την ίδια ώρα, στην Πορτογαλία και στη Γαλλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ήδη σε επαφή με τους εκπροσώπους του Έντερ, του 25χρονου Αφρικανού φορ της Μπράγκα που κάνει εξαιρετικές σεζόν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα προορίζεται για τη θέση του Μήτρογλου σε περίπτωση παραχώρησής του. Κι ότι ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει τον θηριώδη γκολτζή φορ, παίρνοντας κι άλλον παίκτη από την Πορτογαλία μετά τους Σαλίνο, Μασάντο και τους Ρομπέρτο, Σαβιόλα που είχαν παίξει στην Μπενφίκα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...