Κίνα: Δείτε τι αναπτύχθηκε στο στομάχι της από μολυσμένο κρέας! [VIDEO]

Ένα παράσιτο, που μοιάζει με ταινία μήκους 3 περίπου μέτρων, απομακρύνθηκε από το στομάχι μιας Κινέζας, έπειτα από δείπνο που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη νοτιοανατολική Ασία!
Και όχι, όσο περίεργες για εμάς διατροφικές συνήθειες και αν έχουν οι Ασιάτες, η ταινία δεν συμπεριλαμβανόταν στο μενού της άτυχης γυναίκας, αλλά ήταν σύμπτωμα μιας εντερικής λοίμωξης που υπέστη λόγω κρέατος που κατανάλωσε!

Η 30 ετών Λι επισκέφτηκε το γιατρό της στην κινεζική επαρχία Fujian, μετά από ασυνήθιστα υγρά που παρατήρησε στα κόπρανά της. Έκπληκτη πληροφορήθηκε ότι πάσχει από teniasis, που προκαλείται από κατανάλωση μολυσμένου βοδινού κρέατος το οποίο δεν έχει μαγειρευτεί καλά.
Το συγκεκριμένο παράσιτο (tapeworm) γεννά τα αυγά του σε κύστες αρκετών ζώων, ενώ σε περίπτωση που δεν μαγειρευτούν σωστά και καταναλωθούν από τον άνθρωπο, μπορούν να εκκολαφθούν και να αναπτυχθούν στο έντερό του.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την κινεζική παραδοσιακή ιατρική, το παράσιτο αυτό βοηθά στην απώλεια βάρους, ωστόσο ένας δημοσιογράφος του BBC που έκανε τον εαυτό του... πειραματόζωο, τόνισε ότι παχαίνει!
«Σε κάνει να τρως περισσότερο. Μία ταινία σίγουρα δεν σε κάνει να αδυνατίζεις», υποστήριξε.
Δείτε την ταινία που αφαίρεσαν από το στομάχι της γυναίκας.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...