Ψάρι φέτα με σάλτσα μάνγκο


ΥΛΙΚΑ

4 φέτες ψαριού (σφυρίδα)
2 κουτ σούπας χυμό λάιμ
1 κουτ σούπας σάλτσα ψαριού
1 κουτ σούπας
1 κουτ σούπας ζάχαρη
2 φυλλαράκια μοσχολέμονου ψιλοκομμένα
Για την σάλτσα μάνγκο
2 μεγάλα μάνγκο κομμένα σε μικρούς κύβους
260 γραμ αγγούρι κομμένο σε μικρούς κύβους
1 φρέσκο κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο
½ φλιτζ ψιλοκομμένη φρέσκια μέντα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζετε τη σάλτσα μάνγκο. Σε ένα μπολ ανακατεύετε απαλά όλα τα υλικά.Αφήνετε στη άκρη να μαριναριστούν.

Ψήνετε τις φέτες ψαριού στο φούρνο η στο γκρίλ μέχρι να ροδοκοκκινίσουν και από τις δυο πλευρές.

Βάζετε τα υπόλοιπα υλικά του ψαριού(Χυμό λεμονιού ,σος ψαριού ,σησαμέλαιο,ζάχαρη,και τα ψιλοκομμένα φύλλα λάιμ) σε ένα σέικερ και τα χτυπάτε καλά.

Σερβίρετε τις φέτες ψαριού σε πιάτα ,δίπλα βάζετε το μάνγκο και από πάνω περιχύνετε με τη σος που φτιάξατε στο σέικερ.

ΠΗΓΗ 1: eliasmamalakis.gr
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...