Bίλα με… αιωρούμενη πισίνα!

Το Jellyfish είναι ένα ξεχωριστό σπίτι όχι τόσο για το σχέδιό του όσο για την πισίνα του στην οροφή που μοιάζει να ίπταται πάνω από την κεντρική είσοδο της κατοικίας. Στην κοσμοπολίτικη περιοχή Μαρμπέγια της Ισπανίας, η κατοικία κατασκευάστηκε σε ένα οικόπεδο χωρίς καθόλου θέα. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους ιδιοκτήτες που θέλησαν να κάνουν το σπίτι τους να ξεχωρίζει.

perierga.gr - Bίλα με αιωρούμενη πισίνα!
Το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε την κατασδκευή πρότεινε τη δημιουργία μιας πισίνας στην ταράτσα, που θα προσέφερε τη θέα που όλοι επιθυμούσαν να έχουν προς τη Μεσόγειο. Με βασικό υλικό κατασκευή το γυαλί, η πίσίνα προσφέρει μια μοναδική εικόνα στους επισκέπτες ενώ η θέα από ψηλά είναι εντυπωσιακή. Η κατασκευή ζυγίζει περίπου 60 τόνους και ακολουθεί τις minimal γραμμές του γενικότερου σχεδιασμού της κατοικίας.
perierga.gr - Bίλα με αιωρούμενη πισίνα!perierga.gr - Bίλα με αιωρούμενη πισίνα!perierga.gr - Bίλα με αιωρούμενη πισίνα!perierga.gr - Bίλα με αιωρούμενη πισίνα!perierga.gr - Bίλα με αιωρούμενη πισίνα!perierga.gr - Bίλα με αιωρούμενη πισίνα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...