1.600 πάντα από χαρτί αναπαριστούν όσα έχουν απομείνει στη Γη

Η διατήρηση των λιγοστών πια panda στον κόσμο είναι εξαιρετικά σημαντική για το λόγο αυτό ο Γάλλος καλλιτέχνης Paulo Grangeon σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Δημιούργησε 1.600 πάντα, όσα είναι αυτά που έχουν απομείνει πλέον σε ολόκληρο τον κόσμο, και περιοδεύει σε διάφορες πόλεις της Ασίας μαζί τους αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τι κάνει; Αφήνει τα πάντα σε κεντρικές πλατείες, δίπλα σε διάσημα μνημεία, μέσα σε εκκλησίες ή έξω από ναούς με σκοπό να περάσει το δικό του μήνυμα: «Σώστε τα πάντα!»…

perierga.gr - 1.600 πάντα από χαρτί αναπαριστούν όσα έχουν απομείνει στη Γη!














«Οι προσπάθειες για την αναβίωση του πληθυσμού των πάντα και την αύξησή τους γίνονται με δυσκολία, καθώς η εξάντληση των φυσικών οικοτόπων τους αλλά και η δυσκολία των ζώων αυτών να ζευγαρώνουν σε αιχμαλωσία προκαλούν επιπλέον προβλήματα. Έτσι η μείωση του πληθυσμού τους είναι δραματική και όλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούν προς αυτή την κατεύθυνση», λέει ο καλλιτέχνης.
perierga.gr - 1.600 πάντα από χαρτί αναπαριστούν όσα έχουν απομείνει στη Γη!perierga.gr - 1.600 πάντα από χαρτί αναπαριστούν όσα έχουν απομείνει στη Γη!perierga.gr - 1.600 πάντα από χαρτί αναπαριστούν όσα έχουν απομείνει στη Γη!perierga.gr - 1.600 πάντα από χαρτί αναπαριστούν όσα έχουν απομείνει στη Γη!perierga.gr - 1.600 πάντα από χαρτί αναπαριστούν όσα έχουν απομείνει στη Γη!perierga.gr - 1.600 πάντα από χαρτί αναπαριστούν όσα έχουν απομείνει στη Γη!















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...