ΕΔΕ σε βάρος του Αστυνομικού Διευθυντή Κιλκίς για... πλαστογραφία!

Σύμφωνα με καταγγελία ανθυπαστυνομου της υπηρεσίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής είχε δώσει κενή δήλωση με υπογραφή του γιου του για θεώρηση!Αστυνομικός διευθυντής Κιλκίς. Μετά από καταγγελία ανθυπαστυνομου της υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι της είχε δώσει κενή δήλωση με υπογραφή του γιου του για θεώρηση.

Μετά, σύμφωνα με την καταγγελία, πρόσθεσε ότι... γιος του -που έκλεισε τα 18- τον εξουδιοδοτει να συνεχίσει να παίρνει το επίδομα τέκνου, ύψους 80 ευρώ.
Το συγκεκριμένο επίδομα το παίρνουν οι αστυνομικοί μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά τους, ενώ όσων το παιδί σπουζάζει, εξακολουθούν να το λαμβάνουν μέχρι εκεινο να γίνει 25 ετών.

Οι πληροφορίες λένε, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωηση ο Αστυνομικός Διευθυντής δεν το δικαιούται γενικός το επίδομα επειδή είναι διαζευγμένος, εκτός και αν έχει τη συγκατάθεση του παιδιού του. Κι επειδή μάλλον δεν την είχε, φέρεται να έκανε όλη αυτή την ιστορία και... πλαστογράφησε το έγγραφο. Όλα αυτά, για 80 ευρώ...

Την υπόθεση, ερευνά η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος,
ενώ έχει διαταχθεί ΕΔΕ σε βάρος του Αστυνομικού, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της νόθευσης, παραποίησης, και πλαστογραφίας δημοσίου εγγράφου...


ΠΗΓΗ: newsit 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...