Ενας 20χρονος από το Μπαγκλαντές βοήθησε τον Χριστόδουλο Ξηρό να εξαφανιστεί

Ο τελευταίος άνθρωπος που είχε δει τον Χριστόδουλο Ξηρό ήταν ένας 20χρονος από το Μπαγκλαντές πρώην συγκρατούμενος του Σάββα Ξηρού στις φυλακές Κορυδαλλού που όταν αποφυλακίστηκε τον έστειλε στους γονείς του στη Χαλκιδική κι από τότε μένει μαζί τους.

Μάλιστα ήταν το πρόσωπο που τον συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Καλλικράτειας για να δώσει το παρόν σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους, στις 10:30 το πρωί της Κυριακής.
Οπως αναφέρει το newsit οι Αρχές από την πλευρά τους πιστεύουν πως ο δραπέτης που έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη δεν κρύβεται σε κάποια πόλη της επαρχίας αλλά είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη.
Από την πλευρά του ο πατέρας Τριαντάφυλλος Ξηρός είπε πως ο γιος του επέστρεψε σπίτι μετά το αστυνομικό τμήμα, χαιρέτισε τη μητέρα του και είπε πως πάει μια βόλτα στη θάλασσα. Από τότε δεν τον ξαναείδε.
Σύμφωνα πάντα με τον πατέρα του Χριστόδουλου Ξηρού, μόνο κατά την πρώτη άδεια ο γιος ήταν σε κατ΄ οίκον περιορισμό με αστυνομικούς να βρίσκονται έξω από το σπίτι. Τις άλλες φορές ήταν απόλυτα ελεύθερος.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...