Την έσπρωξε ζωντανή στο γκρεμό

Σοκ προκαλεί η ομολογία του δράστη στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Σερρών.

Ο 62χρονος φίλος της Ελένης Μπόνια και συγχωριανός της, περιέγραψε ατάραχος πως οδήγησε στο θάνατο την άτυχη γυναίκα.

Επέλεξε το συγκεκριμένο απόκρημνο σημείο στο όρος Μπέλες που θυμίζει Μετέωρα, και την έσπρωξε ζωντανή στο γκρεμό. Την οδήγησε στη δασική περιοχή της Βυρώνειας δήθεν για να κουβεντιάσουν, διαπληκτίστηκαν γιατί είχαν όπως ισχυρίστηκε προσωπικές διαφορές και την έστειλε στο θάνατο.

Ήταν τόσο απόκρημνος ο γκρεμός με κλήση 95%, που κλήθηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη ειδικά εκπαιδευμένοι στην καταρρίχηση. Δέθηκαν με ιμάντες και σε πολύ μεγάλο βάθος κατάφεραν να εντοπίσουν ένα μεγάλο τμήμα του κρανίου της και δύο οστά. Τα ευρήματα εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. που εδρεύουν στην Αθήνα, για να γίνει ταυτοποίηση μέσω DNA. Το σημείο το υπέδειξε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο δράστης, μετά την ομολογία του.

Η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης  ξεκίνησε στις 8.30 το πρωί της Κυριακής και σ΄αυτήν πήραν μέρος τριάντα αστυνομικοί από την Ασφάλεια και την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής των Σερρών, πυροσβέστες, εθελοντές και άνδρες της ΕΜΑΚ  βοηθούμενοι από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Στο σημείο βρισκόταν από το πρωί η κάμερα του "Τούνελ" με συγγενείς της Ελένης Μπόνια 52 χρόνων, από το Νέο Πετρίτσι Σερρών. Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από την πλατεία του χωριού της το μεσημέρι της Κυριακής 26 Μαίου.

Η επιμονή του "Τούνελ"

Η εκπομπή από την πρώτη στιγμή των ερευνών της, εντόπισε τις αντιφάσεις του φίλου της που μίλησε στην κάμερα του "Τούνελ" και ενημέρωσε τις Αρχές. Ο ίδιος παραδέχτηκε στην εκπομπή ότι την κάλεσε στο τηλέφωνο λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί και εμφάνισε σαν άλλοθι την οικογένεια του. Είπε ότι εκείνη την ημέρα δεν βγήκε καθόλου από το σπίτι του και δεν γνώριζε τι συνέβη στη μητέρα των δύο παιδιών. Οι μαρτυρίες που έφτασαν και την περασμένη Παρασκευή, συνέβαλαν στο να ανοίξει ο δρόμος για την εξιχνίαση της δολοφονίας και όχι σκηνοθετημένης εξαφάνισης από την ίδια την αγνοούμενη, όπως πίστευαν αρχικά όλοι.

Το "Τούνελ" επισήμανε την προσπάθεια αποπροσανατολισμού του δράστη. Οταν είδε τη φωτογραφία της Ελένης Μπόνια στις ανακοινώσεις που σε πρώτη φάση έκανε η εκπομπή, επικοινώνησε ανώνυμα από καρτοτηλέφωνο με τους συγγενείς της, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος της Ελένης, βρίσκονται μαζί στη Γερμανία και για το λόγο αυτό να μην την ψάχνουν.

Η εκπομπή επέμενε, έπεισε τους συγγενείς ότι κάτι άλλο σοβαρό συμβαίνει και με τη σύμφωνη γνώμη τους προχώρησε σε βαθύτερη έρευνα που έφερε στο φως τη δολοφονία. Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν και από τις δικές τους έρευνες τι κρυβόταν πίσω από την εξαφάνιση, έλαβαν δείγμα DNA από το γιο της, τον πατέρα της και πήραν προσωπικά της αντικείμενα από το σπίτι της.


anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...