Δέκα μυστικά ομορφιάς για να δείχνετε φρέσκια

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Εντάξει… είμαστε σίγουροι ότι έχετε διαβάσει πολλά μυστικά ομορφιάς, όμως εμείς μιλήσαμε με δερματολόγους, make up artists και κομμωτές και σας αποκαλύπτουμε πώς θα δείχνετε φρέσκια και περιποιημένη σε κάθε σας βήμα.



Διορθώστε τις ατέλειες
Κορίτσια το concealer είναι μόνο το ένα βήμα για να διορθώσετε τις ατέλειες στο πρόσωπό σας. Για να τελειοποιήσετε την όψη της επιδερμίδας σας δοκιμάστε ένα κραγιόν σε μια ζεστή απόχρωση του ροζ. Αποσπά το βλέμμα από τις όποιες ατέλειες και όλοι κοιτάνε τα ζουμερά σας χείλη.

foto1.jpg

Μην ταλαιπωρείτε τα φρύδια σας
Μη δείχνετε υπερβάλλοντα ζήλο όσον αφορά στο βγάλσιμο των φρυδιών σας. Μπορεί να καταλήξετε χωρίς να έχετε καθόλου φρύδια στο τέλος ή να βγαίνουν πάλι, αλλά εντελώς ακανόνιστα. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε ένα gel με πρωτεΐνη για να ενδυναμώσουν τα φρύδια σας, αλλά και προϊόντα για να… «γεμίζετε» τα φρύδια σας εκεί όπου τα έχετε βγάλει πολύ.

frydia.jpg

Κρύο ντους
Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός κάνει ψυχρούλα όταν θέλετε να κάνετε ένα ντουζάκι το πρωί και το καυτό νερό είναι η πρώτη σας επιλογή. Όμως το ζεστό νερό σε συνδυασμό με τον κρύο αέρα κάνουν το δέρμα σας τραχύ. Γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε ντους με χλιαρό νερό προς το κρύο. Μετά μάλιστα σκουπιστείτε ταμποναριστά για να… «κλειδώσετε» την υγρασία στο σώμα σας.

foto3.jpg



Για καθαρή επιδερμίδα
Για τέλεια επιδερμίδα καλό είναι να επιλέξετε ένα προϊόν καθαρισμού και μια ενυδατική κρέμα κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σας που μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και πρωί και βράδυ. Αν σε όλα αυτά προσθέσετε και μια μάσκα ομορφιάς μια φορά την εβδομάδα, τότε θα έχετε πάντα τέλεια επιδερμίδα.

foto4.jpg

Κρύψτε την κούραση από το πρόσωπό σας
Θέλετε να δείχνετε ξεκούραστη χωρίς να είστε; Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να αρχίσετε να βάζετε foundation μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Χρησιμοποιείστε καλύτερα μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και ένα μπεζ μολύβι για τα μάτια και θα είστε έτοιμη.

foto5.jpg



Πυκνές βλεφαρίδες
Για να αυξήσετε τον όγκο των βλεφαρίδων σας, το κόστος είναι απλό. Βάλτε στις πάνω βλεφαρίδες σας ψεύτικες βλεφαρίδες που προορίζονται για τα κάτω βλέφαρα. Είναι πιο κοντές και έτσι οι βλεφαρίδες σας θα δείχνουν πιο πυκνές.

foto6.jpg


Eyeliner, μια δύσκολη αποστολή
Όταν βάζετε eyeliner καλό είναι να κρατάτε τα μάτια σας ανοιχτά, αλλιώς η γραμμή του ματιού δε θα είναι ευθεία. Ξεκινήστε κάνοντας τελίτσες από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω και μετά ενώστε τις τελίτσες.

foto7.jpg



Ζουμερά χείλη
Για ζουμερά, γεμάτα χείλη καλό είναι να προτιμάτε τα gloss. Τονίστε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα πινέλο για concealer, βουτηγμένο σε πούδρα bronze, δύο τόνους πιο σκούρα από αυτή των χειλιών σας. Μετά βάλτε ένα gloss σε χρυσή, κοραλί ή ροδακινί απόχρωση.

foto8.jpg



Για μέση δαχτυλίδι
Για να φαίνεται πιο λεπτή η μέση σας χρησιμοποιήστε ένα λευκό μολύβι για να δημιουργήσετε ένα… αυγουλάκι ξεκινώντας από εκεί που τελειώνουν τα πλευρά σας, μέχρι λίγο πάνω από τη μέση σας. Γεμίστε με ένα προϊόν μαυρίσματος, αναμείξτε καλά και θα δείχνετε πιο λεπτή από ποτέ.

mesi.jpg

Για το τέλειο μανικιούρ
Σε όλες τις γυναίκες αρέσει το μανικιούρ σε μακριά νύχια, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείτε να το διατηρήσετε για πολύ. Γι’ αυτό προτιμήστε τα νύχια σας να είναι κοντά, στρογγυλεμένα και σε σκούρα απόχρωση.

foto9.jpg

Πώς δε θα δείχνετε χλωμή
Είναι το φυσικό σας να δείχνετε κάπως χλωμή, αλλά εσείς θέλετε να δείχνετε ότι λάμπετε; Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεστε πολύ make up για να το πετύχετε. Για ένα φυσικό look απλώστε λίγη λάμψη στα μήλα, στη μύτη, στη γραμμή που ξεκινούν τα μαλλιά σας και στο πιγούνι και θα είστε έτοιμη.

foto10.jpg
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...