Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 6-11-2013

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές, περιμένουμε την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και μετά θα παρουσιάσουν σταδιακή ύφεση.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 14 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 23 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 22 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα και μετά. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς μέτριους και στα ανοιχτά ισχυρούς
Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, που κατά περιόδους ενδέχεται να είναι ισχυρές, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.
Νεφώσεις με βροχές και πιθανόν καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το βράδυ, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα εξασθενήσουν. 
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...