Ολική έκλειψη ηλίου στο Σκορπιό στις 3/11

Στην αστρολογια η τελευταία εκλειψη του 2013 την Κυριακή 3/11 είναι μια Ολικη Εκλειψη Ηλιου στον Σκορπιο, στις 14:49:56 ώρα Ελλάδος στο δεύτερο δεκαήμερο, όπου θα επηρεάσει αρνητικά και θα βγάλει τεράστιες εντάσεις και πολλές απώλειες κυρίως για θέματα που αφορούν την ασφάλειά μας, τα οικονομικά, τις συντάξεις, τα κληρονομικά, τα φορολογικά και φέρει δυσάρεστες εξελίξεις που δύσκολα θα αντιστραφούν.
Όπως κάθε Εκλειψη Ηλιου στην αστρολογια θα φέρει πολλές αποφάσεις και γεγονότα ιδιαίτερα σημαδιακά όπου θα αλλάξουν τη ζωή μας σε πολλά επίπεδα. Σύμφωνα με την αστρολογια έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει από τις 19 Οκτωβρίου και θα συνεχίσει μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου. Είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη Εκλειψη στην αστρολογια για όλους καθώς είναι το μεσοδιαστημα Σελήνης/Ηλίου πολύ κοντά στα μεσοδιαστηματα Άρη/Πλούτωνα, Κρόνου/Ερμή, Κρόνου/Βόρειου Δεσμού της Σελήνης, και σε όψη με το μεσοδιαστημα Δία/Ποσειδώνα όπου (κατά Ρ. Εμπερτιν) θα φέρει απώλειες, αποχωρισμούς, δυσάρεστες εξελίξεις, εξιδανικεύσεις, εξαπατήσεις, βαριά και καταθλιπτική διάθεση, δυσάρεστα νέα και αποφάσεις για τη μοίρα πολλών ανθρώπων μαζί καθώς και γενικότερα για τις σχέσεις μας που θα κλονιστούν αρκετά καθώς πολλές από αυτές δεν στηρίζονται σε σωστές βάσεις.

Η δυναμική της έκλειψης αυτής είναι μεγάλη καθώς έχουμε και ανάδρομο Ερμή έως 10 Νοεμβρίου με πολλές καθυστερήσεις και μπερδέματα, προκαλώντας πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και πράξης τους γενικότερα. Είναι μια έκλειψη όπου θα φέρει μια ακόμα πιο βαριά διάθεση σε πολλούς και ιδιαίτερα σε εκείνους που δεν είναι έτοιμοι να φιλοσοφήσουν τις δυσκολίες της ζωής, να δυναμώσουν και να προχωρήσουν παρακάτω παρά τις απώλειες.

Η επαναστατική διάθεση που θα υπάρχει το διάστημα αυτό σε συνδυασμό με δίκαιες διεκδικήσεις ατόμων που θίγονται θα προκαλέσουν τεράστια πλήγματα σε πολλούς όπου θα αναγκαστούν να κάνουν κάποιες αναγκαστικές και επίπονες αλλαγές, ενώ όσοι δεν θα αντέξουν το βάρος θα αναγκαστούν σε παραίτηση. Βέβαια το μόνο σίγουρο είναι πως οποιαδήποτε απόφαση πάρουμε ή σημαντική κίνηση κάνουμε το διάστημα αυτό όπου επηρεάζει αυτή η έκλειψη, δεν θα αποδειχθεί προς όφελός μας και αργά ή γρήγορα θα αποδειχθεί πως ήταν λάθος καθώς θα βγούμε χαμένοι ποικιλοτρόπως.


Η έκλειψη αυτή επηρεάζει περισσότερο αρνητικά τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου,
καθώς και σε όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερο αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου θα νιώσουν πως χάνουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που ήταν κοντά και τους στήριζαν, αλλά θα δουν πως κάθε εμπόδιο ίσως αποδειχθεί αργότερα για καλό. Εκείνοι που μπορούν να βγουν ακόμα και αλώβητοι από την έκλειψη αυτή και να κερδίσουν από τις δυσκολίες των άλλων ακόμα και δίχως να το επιθυμούν είναι οι Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερο αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα δουν πολλά να αλλάζουν προς το καλύτερο, παρά τις δυσκολίες.

Γενικότερα, σχέσεις, συγγενικές, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές και οικονομικές θα έχουν τεράστιες εντάσεις και κάποιες από αυτές θα αναγκαστούν να τελειώσουν τις μέρες αυτές που επηρεάζει η έκλειψη καθώς θα βγουν στην επιφάνεια όλες οι γκρίνιες, οι ελλείψεις, τα προβλήματα, οι διαφορές και διαφωνίες που υπάρχουν και θα είναι εκείνες που δεν είχαν τις αντοχές ή τις σταθερές βάσεις για να αντέξουν στα δύσκολα και να συμπορευτούν μαζί προχωρώντας παρακάτω για ένα καλύτερο αύριο. Θα πρέπει να θυμόμαστε σε ότι συμβαίνει την περίοδο αυτή αλλά και γενικότερα, πως κάθε εμπόδιο είναι τελικά για καλό. 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...