Κάλεσμα συμμετοχής σε Συλλόγους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό Κιλκίς 2013

Ο Δήμος Κιλκίς με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του, στην Πλατεία Ειρήνης της πόλης του Κιλκίς από τις 14 έως 30 Δεκεμβρίου 2013. 

Πέρα από τη λειτουργία των καθιερωμένων πλέον και αγαπημένων των παιδιών Σπιτιών του Άι Βασίλη, των Κατασκευών, του Παραμυθιού και της Ζωγραφικής Προσώπου, από τον κορυφαίο χριστουγεννιάτικο θεσμό της πόλης, δεν θα λείψουν και οι πλούσιες υπαίθριες πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις (συναυλίες, εμφανίσεις παιδικών χορωδιών, ψυχαγωγικές παραστάσεις, θεατρικά παιχνίδια, δρώμενα, κ.α.).

Επίσης, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης και του εμπλουτισμού του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, η δημοτική αρχή Κιλκίς ανακοινώνει ότι φέτος για πρώτη χρονιά, στο Χωριό θα λειτουργήσει και ένα νέο σπιτάκι, το οποίο θα διατίθεται σε πολιτιστικούς και μορφωτικούς συλλόγους, καθώς και σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων για ενίσχυση του έργου τους (π.χ. χριστουγεννιάτικα bazaar).

Στο πλαίσιο αυτό απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε όσους τοπικούς φορείς και συλλόγους ενδιαφέρονται, να λάβουν μέρος. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στo τηλέφωνo 23413 52146, κα Τεβρεντζίδου, το αργότερο έως την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


gnomikilkis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...