ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-1η Διεθνής έκθεση εκπροσώπων τροφίμων και ποτών

ΑΛΗΘΙΝΑ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΟΛΟΣ Ο  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ!!!
Έχετε βαρεθεί να πηγαίνετε σε εκθέσεις και να μην μπορείτε αληθινά να συζητήσετε επαγγελματικά με όσους πραγματικά σας ενδιαφέρουν; Δεν έχετε τη δυνατότητα  να λάβετε μέρος σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση λόγω υψηλού κόστους;

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΖΕΙ με την 1η Διεθνή Έκθεση Εκπροσώπων Τροφίμων  και Ποτών,  που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2014 σε ένα από τα πέντε μεγαλύτερα - διεθνώς αναγνωρισμένα- εκθεσιακά κέντρα της Αθήνας στην Ελλάδα!!!
Για πρώτη φορά  πραγματοποιείται μία  έκθεση για την ενίσχυση των  ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  παγκοσμίως!  Θα έχετε στο «πιάτο» όλους εκείνους τους επαγγελματίες εταιρειών τροφίμων και ποτών με τους οποίους θα θέλατε να κλείσετε συνεργασίες ή συμφωνίες αμοιβαίου οφέλους σε 65 κλαδικές κατηγορίες προϊόντων!
Ξεχάστε ότι ξέρατε! Τώρα μπορείτε να συζητήσετε πραγματικά για δουλειές, χωρίς να σας διακόπτει ο κάθε επισκέπτης! Στην έκθεση θα λειτουργούν χώροι συνεδριάσεων πλήρως εξοπλισμένοι, όπου μπορεί ο εκθέτης και ο επισκέπτης να συνομιλήσουν, κλείνοντας μεγάλες εμπορικές συμφωνίες!
Ως  εκθέτης:  Η κατάθεση της αίτησης συμμετοχής ή ενδιαφέροντος υποβάλλεται στο  website:  http://oknirotis.com/gr/events-gr/exhibitions-gr/1deetp, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες για την 1η Διεθνή Έκθεση Εκπροσώπων Τροφίμων  και Ποτών.
Και συνδυάστε την επίσκεψή σας στην Ελλάδα με τουριστικούς προορισμούς, καθώς και ξεναγήσεις!!!
Στο http://oknirotis.com/gr/events-gr/exhibitions-gr/1deetp έχετε και τη δυνατότητα να εγγραφείτε δωρεάν στον επαγγελματικό οδηγό.
Σε ένα οδηγό, όπου η διαφήμισή σας αποδίδει, αφού όσοι τις διαβάζουν, κερδίζουν δωροεπιταγές- προσφορές - εκπτώσεις.
Οι ευκαιρίες στη ζωή δεν είναι πολλές και η 1η Διεθνής  Έκθεση Εκπροσώπων Τροφίμων και Ποτών, είναι μια από αυτές!!!

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση παρέχονται από τηνwww.oknirotis.comκαι την www.mandate.com.gr Τηλέφωνο με αριθμό κλήσης: 21.17.706.869- κινητό: 6939.148.779- Fax: 21.17.7O3.808 και στο  e-mail: zgkountas@gmail.com .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...