Ενας νεκρός και 17 τραυματίες σε τροχαίο στα Τέμπη

Το δυστύχημα συνέβη όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης και συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός ανεσύρθη ο οδηγός του Ι.Χ., ενώ από τη σύγκρουση υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ανάμεσά τους ο οδηγός της νταλίκας και ένας επιβάτης του λεωφορείου.

Σύμφωνα με τις αναφορές ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να προσπεράσει το λεωφορείο που κινούνταν με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Στη σφοδρή σύγκρουση ενεπλάκη και το λεωφορείο.
Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της τροχαίας δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα δυο νοσοκομεία της Λάρισας. Από αυτούς οι 13 διακομίστηκαν στο Περιφερειακό Νοσοκομείο ενώ οι άλλοι 4 στο Γενικό Νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε.
Μεταξύ των τραυματιών είναι η μικρή κόρη του οδηγού του ΙΧ και δύο άλλοι συνεπιβάτες του οχήματος.Οι υπόλοιποι τραυματίες είναι επιβάτες του λεωφορείο καθώς και οδηγός της νταλίκας.
Μετά το δυστύχημα η κυκλοφορία στη περιοχή των Τεμπών διακόπηκε και διεξαγόταν μέσω παρακαμπτηρίων οδών. Ουρές χιλιoμέτρων σχηματίστηκαν και στα δύο ρεύματα και καταβλήθηκε προσπάθεια να απομακρυνθούν τα οχήματα ώστε να δοθεί και πάλι ο δρόμος στην κυκλοφορία.
Πηγή: AΠE-MΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...