Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 11-11-2013

Αλλαγή του σκηνικού του καιρού με βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, το Ιόνιο και την Πελοπόννησο, περιμένουμε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013. Τα φαινόμενα στα δυτικά θα είναι πιο έντονα και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 22 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 14 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και κατά τόπους ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι αλλά βαθμιαία θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.
Αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα και μετά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. 
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...