Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 18-10-2013

Βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με εξαίρεση τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, όπου θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες με γρήγορη βελτίωση, περιμένουμε την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013.
Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 16 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 15 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις στο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο μέτριοι 4-5 μποφόρ, ίδιας διεύθυνσης.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. 
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...