Γενική πρόγνωση καιρού για Σάββατο 12-10-2013

Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με παροδικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013. Λίγες βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά κατά τις θερμές ώρες της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, με τις μέγιστες στην Κρήτη να είναι 1 με 2 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ στα νοτιοανατολικά πελάγη θα επικρατήσουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και τοπικά στα βόρεια μέτριοι.
Αραιές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι.
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και τοπικά νότιοι σχεδόν μέτριοι.
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...