Γενική πρόγνωση καιρού για Τετάρτη 16-4-2014

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στην υπόλοιπη χώρα περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου 2014. Τα φαινόμενα στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Μακεδονία ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν μετά το απόγευμα στα κεντρικά και βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 13 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 23 βαθμούς στην Κρήτη, 15 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ με βαθμιαία ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ. Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Ιόνιο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Λίγες νεφώσεις όπου βαθμιαία θα αυξηθούν, με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις βραδινές ώρες περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις αρχικά ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.
Νεφώσεις με βροχές και αργότερα σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε τη Μεγάλη Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ, ενώ τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...