KIA GT4 Stinger σπορ με 315 ίππους!

Η Kia είναι μια από τις πιο δραστήριες εταιρείες τον τελευταίο καιρό. Ψάχνεται σε σχέση με την εμφάνιση των μοντέλων της, παρουσιάζει το ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο μετά το άλλο και δεν διστάζει να προσπαθήσει σε άγνωστες γι' αυτήν κατηγορίες.

Έτσι στην έκθεση του Ντιτρόιτ παρουσίασε το GT4 Stinger, ένα όμορφο σπορ μοντέλο 2+2 θέσεων που έχει σχεδιάσει το στούντιό της στην Καλιφόρνια και ξεχωρίζει τόσο με τη μάσκα του όσο και με την πολύ φαρδιά πίσω κολώνα του.
Το GT4 Stinger λοιπόν έχει στυλ και χαρακτήρα, ακριβώς όπως έχει και δύναμη, μιας και ο turbo κινητήρας του των 2.000 κυβικών αποδίδει ούτε λίγο ούτε πολύ 315 άλογα. Παράλληλα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, κινητήριοι τροχοί, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε μοντέλο που φιλοδοξεί να λέγεται σπορ, είναι οι πίσω, τα φρένα είναι Brembo και οι ζάντες 19 ιντσών.
Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει από τα παραπάνω είναι αν το GT4 Stinger περάσει ποτέ στην παραγωγή. Οι άνθρωποι της Kia δεν έχουν δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, οπότε τίποτα δεν θα πρέπει και να αποκλειστεί...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...