Πρώτος τελικός για Φέντερερ


Ο Ζερεμί Σαρντί ταλαιπώρησε ανέλπιστα τον Ρότζερ Φέντερερ, όμως ο βασιλιάς τα κατάφερε και θα διεκδικήσει αύριο (5/1) στο Μπρισμπέιν τον 78ο τίτλο στην καριέρα του! 
Ο 32χρονος Ελβετός λύγισε το Νο.8 του ταμπλό με 6-3, 6-7(3), 6-3 σε σχεδόν δύο ώρες και πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης.
Το τελευταίο του εμπόδιο πριν την πρώτη κούπα της σεζόν είναι ένας φίλος από τα παλιά, με τον οποίο αντάλλαξε και μπαλιές στην Αυστραλία, ο Λέιτον Χιούιτ. Ο πρώην Νο.1 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε μετά από μεγάλη μάχη διάρκειας 2.5 ωρών τον Κέι Νισικόρι (Νο.2 του ταμπλό) με 5-7, 6-4, 6-3.

Ο Ρότζερ ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και όλα έδειχναν ότι θα έφτανε σε μια χαλαρή νίκη επί του 26χρονου Γάλλου. Στο δεύτερο σετ, όμως, με τον άερα του 1-0, χαλάρωσε και έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του. Άρχισε, μάλιστα, να θυμίζει τον περσινό κακό του εαυτό! Ο Σαρντί, Νο.34 στον κόσμο, εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και παίζοντας όμορφο και ουσιαστικό τένις ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Στο τρίτο σετ, βέβαια, ο Φέντερερ "χτύπησε" την κατάλληλη στιγμή και έκλεισε το πολύ ενδιαφέρον ραντεβού με τον αγαπημένο της εξέδρας Λέιτον Χιούιτ.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...